5 keer per jaar organiseert het Stadshagen Ondernemers Platform bijeenkomsten voor ondernemers in en uit Stadshagen. Tijdens deze bijeenkomsten is er een centraal Thema en is er een gastspreker die zijn of haar kennis met de ondernemers deelt om hen te inspireren en te motiveren. Na de workshop/presentatie is er altijd geruime tijd over om te netwerken met de andere aanwezige ondernemers! Een netwerkgroep waar je als ondernemer in Stadshagen bij wilt horen.

Verslagen en sfeerimpressies van SOP Bijeenkomsten


Maandag 26 november 2018 - Online je verhaal vertellen

Op maandag 26 november 2018 heeft Bianca van Felius van RUMR Marketing 26 ondernemers in en uit Stadshagen meegenomen hoe je online je verhaal kunt vertellen. Met een interactieve workshop heeft zij ondernemers laten nadenken over het belang van een persona voor een goed online verhaal.


Donderdag 13 september - De kracht van je netwerk

Op donderdag 13 september nam Geert Zomer alle ondernemers van het SOP mee met een interactief netwerkspel met diverse oefeningen en vragen voor het maken van verbinding.

Woensdag 27 juni - Verzekeren en ondernemen 

 30 ondernemers uit Stadshagen hebben van Marjanne Staal en Arjan van der Korst informatie gekregen over een Broodfonds en over verzekeringen. Kies je wel of niet voor een verzekering? 

Dinsdag 10 april - Presenteer je bedrijf in Stadshagen

30 ondernemers uit Stadshagen kregen van NK Speechen Marije Wielenga praktische tips en tricks voor het authentieker presenteren van hun bedrijf. 

Maandag 22 januari - Bezield ondernemen in Stadshagen

30 ondernemers uit Stadshagen werden met een interactieve workshop aan het nadenken gezet over de bezieling van hun onderneming.