Kracht van je netwerk - Netwerkbijeenkomst SOP 13 september

Donderdag 13 september. Een mooie nazomer avond, iedereen druppelde binnen bij Bistro de Stadshoeve. De eerste SOP bijeenkomst in het nieuwe werkjaar is een feit. Iedereen werd hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Iedereen werd vriendelijk gevraagd om een sticker op met zijn of haar naam op te plakken en een plekje uit te zoeken. De zaal zit mooi vol.

Kunst van netwerken


Het is half acht en de avond start. Bianca trapt de avond af en heet iedereen welkom. In het speciaal Geert Zomer. Geert neemt ons deze avond mee in thema de kunst van het netwerken. Hij neemt ons mee met vragen als: waarom is een netwerk belangrijk en hoe ziet je netwerk eruit? Maar ook: waarom vinden wij het soms spannend om contact te maken? Wat doet ons netwerk voor ons?

Hij legt ons uit hoe ons netwerk voor ons kan werken. En welke kansen er liggen. Wij worden zelf ook aan het werk gezet deze avond door verschillende oefeningen. Hoe mooi ben jij? Want iedereen is een mooi mens. En als je met die intentie een gesprek start, maak je het voor je zelf makkelijker om een nieuwe mensen te spreken.

Iedereen krijgt vervolgens van Geert een kaartje uitgereikt. Aan de hand van deze kaartjes wordt je gekoppeld aan een andere bezoeker. Samen met de ander praat je over wat er op het kaartje staat. Een mooie manier om mensen te spreken die je anders niet zo gauw zou spreken. Zo breid je echt je netwerk uit.

De avond vloog voorbij en rond kwart voor negen, rond Ria de avond af. Geert ontvangt een mooie bos bloemen en krijgt een groot applaus. Alle ondernemers vonden daarna de Bistro waar wij heerlijk konden genieten van een borrel. Rond 22.00 uur vertrokken de meeste bezoekers richting huis en kwam er een eind

aan een mooi avond.

Volgende bijeenkomst - Online verhaal vertellen - 26 november

De volgende bijeenkomst gaat over hoe jij jouw verhaal online kunt vertellen. Bianca van Felius van RUMR Marketing neemt je mee in een interactieve workshop waarin jij samen met andere ondernemers zelf aan de slag gaat met jouw online verhaal. Een Workshop die je toch zeker niet wilt missen?