SOP Zwolle

maak de verbinding

Het Stadshagen Ondernemers Platform is een vrijwillig initiatief van een viertal (Z)ZP-ers met als doel ondernemers in en uit Stadshagen aan elkaar te verbinden door inspirerende en laagdrempelige netwerkbijeenkomsten. Het SOP laat ondernemers samenwerken en kennismaken zodat ze elkaar kunnen versterken. Het waardevolle SOP netwerk zorgt dat de ondernemers in de nieuwe en inspirerende wijk Stadshagen in Zwolle sneller, beter en efficiënter hun bedrijfsdoelstellingen kunnen halen.

Verbinding tussen ondernemers in en uit Stadshagen
SOP Zwolle wil alle ondernemers, zowel (Z)ZP als MKB, in en uit Stadshagen een gezicht geven. Zowel voor ondernemers uit Stadshagen als voor de inwoners van deze mooie wijk. SOP Zwolle is de verbindende factor tussen alle ondernemers in en uit Stadshagen. Van coaches tot fietsenmakers en van online ondernemer tot aan de bakker en alle andere ondernemers en (Z)ZP-ers in Stadshagen.

SOP Zwolle is een platform waarin ondernemers kennis delen en waarin men aanspraak kan doen op elkaars expertise. Hierdoor kunnen ondernemers in Stadshagen elkaar versterken. SOP Zwolle zorgt dat ondernemers in Stadshagen samen komen en zij samen de ondernemende en samenwerkende kracht van de wijk worden. SOP Zwolle heeft daarnaast als doel Stadshagen op de kaart zetten als ondernemerswijk van Zwolle.

SOP Zwolle – De ondernemende en samenwerkende
kracht van de wijk Stadshagen in Zwolle

Eerst volgende SOP bijeenkomst
Ben jij ondernemer in Stadshagen en wil jij graag aansluiten bij SOP Zwolle? Meld je dan aan voor de SOP bijeenkomst van woensdag 27 november. Tijdens deze bijeenkomst worden we door mr. Bert Tol bijgepraat over Slim contracteren voor ZZP’ers. Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

19:15 – 19:30   Inloop SOP Bijeenkomst
19:30 – 19:45   Welkom door SOP
19:45 – 20:45   Slim contracteren voor ZZP’ers – mr. Bert Tol
20:45 – 21:00   SOP zeepkist
21:00 – 22:00   Borrelen onder het genot van lekkere hapjes

De entree voor deze avond bedraagt € 7,50 per persoon. Dit is inclusief de huur van de ruimte, een kop koffie/thee bij ontvangst en een paar lekkere hapjes tijdens het netwerken. Vergeet je niet contant geld mee te nemen?

Agenda SOP bijeenkomsten 2020
Wij hebben voor 2020 onderstaande data vastgesteld voor de bijeenkomsten van SOP Zwolle. Alle bijeenkomsten worden gehouden bij Bistro de Stadshoeve aan de Oude Wetering 13 in Zwolle.

Maandag 3 februari 2020
Dinsdag 7 april 2020
Woensdag 3 juni 2020
Donderdag 10 september 2020
Woensdag 25 november 2020

Zet de data alvast in je agenda en mis geen ondernemende avonden met ondernemers in en uit Stadshagen!

Meer info? Volg ons op Facebook, word lid van onze besloten LinkedIn groep of stuur ons een email via sopzwolle@gmail.com