Stadshagen Ondernemers Platform - Verbindt ondernemers in Stadshagen!


Het Stadshagen Ondernemers Platform is een vrijwillig initiatief van een vijftal (Z)ZP-ers met als doel ondernemers uit en in Stadshagen aan elkaar verbinden. Het SOP laat ondernemers samenwerken en kennismaken zodat ze elkaar kunnen versterken. Het waardevolle SOP netwerk zorgt dat de ondernemers in de nieuwe en inspirerende wijk Stadshagen in Zwolle sneller, beter en effici├źnter hun bedrijfsdoelstellingen kunnen halen.


Volgende bijeenkomst - 26 november

"Workshop online je verhaal vertellen"

Bianca van Felius van RUMR Marketing heeft vorig jaar een introductie in online marketing gepresenteerd aan de ondernemers van Stadshagen. Op maandag 26 november a.s. zal zij middels een interactieve workshop het onderwerp "Verhalen vertellen op Online Kanalen" belichten. Welke verhalen vertel jij online? En hoe kan je dit vormgeven? Laat je inspireren en ga naar huis met een basis en idee├źn voor jouw 'content marketing'. Jij komt toch zeker ook? 

Agenda SOP Bijeenkomsten 2019

Wij hebben voor 2019 de volgende data vastgesteld voor de bijeenkomsten van SOP Zwolle. Wij hebben in 2019 wederom gekozen voor de locatie Bistro de Stadshoeve.

Zet de volgende data alvast in je agenda en mis in 2019 geen ondernemende avonden met ondernemers in en uit Stadshagen!


Maandagavond 21 januari
Dinsdagavond 9 april

Woensdagavond 5 juni
Donderdagavond 12 september
Woensdag 27 november


Schrijf je in voor de SOP Nieuwsbrief

* indicates required