Stadshagen Ondernemers Platform - Verbindt ondernemers in Stadshagen!


Het Stadshagen Ondernemers Platform is een vrijwillig initiatief van een vijftal (Z)ZP-ers met als doel ondernemers uit en in Stadshagen aan elkaar verbinden. Het SOP laat ondernemers samenwerken en kennismaken zodat ze elkaar kunnen versterken. Het waardevolle SOP netwerk zorgt dat de ondernemers in de nieuwe en inspirerende wijk Stadshagen in Zwolle sneller, beter en efficiënter hun bedrijfsdoelstellingen kunnen halen.

zelfgemaakte-peperkoek-kerstkoekjesjpgWij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een 

mooi, ondernemend 2019!


Volgende bijeenkomst - 21 januari 2019
"Vitaal leven - Karin Conradie"

Op 21 januari vindt de volgende SOP bijeenkomst plaats in Bistro de Stadshoeve. Het thema voor deze bijeenkomst is “Vitaal Leven”. Als Vitaliteitscoach is Karin door het SOP bestuur gevraagd om deze avond iets te komen vertellen over vitaliteit.

Karin gaat jullie meenemen in wat vitaliteit nou precies is, en waarom het zich onderscheid van termen als leefstijl en gezondheid. Daarnaast wil zij jullie natuurlijk graag tips meegeven waar je direct mee aan de slag kan om jouw persoonlijke doelen te behalen op het gebied van vitaliteit.

Agenda SOP Bijeenkomsten 2019

Wij hebben voor 2019 de volgende data vastgesteld voor de bijeenkomsten van SOP Zwolle. Wij hebben in 2019 wederom gekozen voor de locatie Bistro de Stadshoeve.

Zet de volgende data alvast in je agenda en mis in 2019 geen ondernemende avonden met ondernemers in en uit Stadshagen!


Maandagavond 21 januari
Dinsdagavond 9 april

Woensdagavond 5 juni
Donderdagavond 12 september
Woensdag 27 november


Schrijf je in voor de SOP Nieuwsbrief

* indicates required