Bezield ondernemen in Stadshagen - SOP Bijeenkomst 22 januari


Op maandagavond 22 januari was de allereerste SOP bijeenkomst van 2018. In het kader van gezond ondernemerschap was aan deze avond het thema Bezield ondernemen in Stadshagen gekoppeld. Onder leiding van Rob Hermans van "Wat bezielt je" werden alle ondernemers aan de hand van een interactieve workshop aan het denken gezet over hun passie en de ziel van hun bedrijf.
Bij Bistro de Stadshoeve kwamen 28 ondernemers uit Stadshagen samen voor een gezellige netwerkavond met een interactieve workshop. Wij werden aan het denken gezet over thema's als "Hoe ziet jouw ideale wereld eruit? En wat is jouw rol hierin?" Maar ook wanneer je voor het laatst in je element was en wat je toen deed!

Natuurlijk heb je als bedrijf een visie en een doel, echter vergeten wij deze soms in de waan van de dag. Mooie quotes passeerden de revue. Één die ons is bijgebleven is dat je aandacht, erkenning en waardering voor jezelf moet hebben en dat je het dan kunt uitdragen naar anderen.

Na de workshop werd onderling nog genetwerkt, maar ook veel nagepraat over de bezieling, passie en visie van de ondernemers. Mooi om te zien hoe zo'n workshop ondernemers aan het denken zet. Namens alle ondernemers in Stadshagen bedanken wij Rob Hermans voor een geslaagde avond met bezielende invulling.

Volgende bijeenkomst en activiteiten SOP Zwolle

Om SOP Zwolle bekender te krijgen onder meer ondernemers in Stadshagen zullen wij in april in het magazine van Regio Lokaal te zien zijn. Ons doel is om de netwerkgroep nóg groter en diverser te maken voor nóg meer verbinding tussen ondernemers in Stadshagen.

Het is mooi om te zien hoe ondernemers onderling verbinding met elkaar leggen en deze relaties en samenwerkingen verder uitbouwen. Op 22 januari mochten wij weer 6 nieuwe ondernemers verwelkomen tijdens de geslaagde SOP netwerkbijeenkomst. Deze nieuwe ondernemers welkom in ons netwerk en wij hopen jullie bij de volgende bijeenkomst weer te zien.

De eerst volgende bijeenkomst staat gepland op dinsdagavond 10 april. Het centrale thema is "Hoe presenteer je je bedrijf in Stadshagen?" Heb jij een interessante presentatie die je wilt delen met je mede ondernemers? Meld je dan aan via sopzwolle@gmail.com. Wellicht heb jij waardevolle tips die andere ondernemers helpen te groeien.

Met een groepje van 3 initiatiefnemers organiseren wij vrijwillig en met veel enthousiasme de bijeenkomsten. Wil jij graag (eenmalig) helpen met dit initiatief? Stuur dan een mail naar sopzwolle@gmail.com!