Op dinsdagavond 10 april 2018 hebben 30 ondernemers in en uit Stadshagen Zwolle de tweede SOP Bijeenkomst van 2018 bijgewoond. Het centrale onderwerp is het Presenteren van je bedrijf in Stadshagen. Voordat de workshop begon was het natuurlijk eerst tijd om SOP te presenteren en een paar belangrijke mededelingen te doen. Al deze mededelingen tref je op deze pagina aan.

Presenteer jouw bedrijf in Stadshagen online via SOP

Voordat de presentatie van Marije Wielenga begon wil SOP Zwolle graag aan alle ondernemers de kans geven om zich online te presenteren aan de wijk en andere ondernemers. Wij zullen dit gratis voor je faciliteren in de volgende vormen:

-         Visitekaartje op www.ontdekstadshagen.nl – wanneer je naar deze website gaat kan je via de link: http://ontdekstadshagen.nl/contact contact opnemen om je visitekaartje gratis te plaatsen.


Sfeerimpressie van de SOP Bijeenkomst 10 april 2018

prev next

Promoot je bedrijf op de Facebookpagina van SOP Zwolle!

-         Promotie via de facebook pagina van SOP Zwolle – Wij geven ook dit jaar de ondernemers weer de kans om hun bedrijf te promoten via Facebook. Stuur jouw verhaal en foto naar sopzwolle@gmail.com en wij plannen je bericht voor je in op onze facebook pagina. Wij hebben reeds meer dan 250 volgers en een bereik van soms meer dan 13.000 voor een bericht. Dus schroom niet om je als ondernemer in Stadshagen te presenteren op onze facebook pagina.

Belangrijk ondernemersnieuws voor ondernemers in en uit Stadhagen

18 April – Presentatie Regiolokaal april 2018

In het april nummer van het tijdschrift Regio Lokaal wordt SOP als netwerkgroep gepresenteerd. De lancering / presentatie van dit blad wordt op woensdag 18 april 2018 gegeven in de IJsseltoren in Zwolle. Tussen 16:00 en 19:00 zijn alle ondernemers welkom om deze presentatie bij te wonen. Aan een ieder de uitnodiging om zeker bij deze presentatie aanwezig te zijn.

14 juli – Cultuurfestival Stadshagen

Op zaterdag 14 juli wordt het cultuurfestival in Stadshagen georganiseerd. Het SOP kan ondernemers de kans bieden voor een mooie plek op dit festival. Je krijgt de kans om jouw bedrijf te presenteren aan alle inwoners in Stadshagen. Voor een kleine plek op het festival betaal je maar €30,- en voor een grotere plek betaal je maar € 50,- (Die je eventueel weer kunt delen). Wanneer het jou interessant lijkt om op betaalbare manier je bedrijf aan de wijk te presenteren kan je je aanmelden via sopzwolle@gmail.com. Wij verzamelen vervolgens alle geïnteresseerden zodat wij de allerbeste plekken kunnen regelen voor de SOP ondernemers.

Presentatie Missie & Visie,  en Website

Omdat wij voor Regiolokaal zijn geïnterviewd hebben wij als bestuursleden de missie, visie en de doelen van SOP Zwolle uitgewerkt en op papier gezet. Wie zijn wij en wat zijn onze doelen. Deze vind je terug op de missie & visie pagina. Naast deze missie en visie hebben wij de kans gekregen om gebruik te maken van de website www.ontdekstadshagen.nl als basis voor onze eigen website. 


Wanneer je naar www.sopzwolle.nl gaat dan kom je op een onderdeel van deze website uit waar wij alle informatie met je kunnen delen. Het is hierdoor mogelijk geworden om informatie terug te lezen van eerdere bijeenkomsten.

Nieuw Logo van SOP

Omdat het ‘oude’ logo van SOP lastig was te integreren in diverse uitingen heeft betrokken ondernemer Arie van Rees (ook eigenaar van de website www.ontdekstadshagen.nl) een nieuw logo voor ons ontwikkeld. De Twistvlietbrug als verbindende factor met de kleuren groen en blauw die staan voor natuur en de lucht. Een logo die wij met trots gepresenteerd hebben en waarop zeer positief is gereageerd. De zeshoek wordt een belangrijk icoon die wij op diverse vlakken terug laten komen.


SOP Zwolle - knutselpng

Afscheid van Vanessa Giethoorn en oproep nieuwe bestuursleden SOP Zwolle

Aan het eind van de avond hebben wij afscheid genomen van onze betrokken bestuurslid Vanessa Giethoorn. Zij is vanaf het begin betrokken geweest bij het SOP initiatief en wij zijn haar dankbaar voor al haar bijdrage en energie die zij in het initiatief heeft gestopt. Het bestuur bestaat nu uit 3 personen wat wij graag willen uitbreiden naar 4, het liefst 5 personen. Wij zijn dus actief op zoek naar 2 vrijwilligers die zich bij het SOP bestuur willen aansluiten. Als bestuur zijn wij to-the-point en slagvaardig, maar om meer stabiliteit en vakanties op te kunnen vangen willen wij graag naar een groep van 5 bevlogen en betrokken ondernemers. Ben jij of ken jij een ondernemer uit Stadshagen die graag mensen verbindt? Neem dan contact met ons op via facebook of via sopzwolle@gmail.com!