Online je verhaal vertellen

Vorig jaar heeft Bianca van Felius ondernemers van SOP vertelt over de basis van online marketing. Een veel gestelde vraag was deze avond hoe je online media inzet om je verhaal te vertellen. Daarom neemt zij je op maandag 26 november mee met een interactieve workshop hoe jij je verhaal online kunt vertellen.

Vind jij het lastig om online verhalen te vertellen? Welke kanalen zet je in en wat laat je zien op welk kanaal? Met deze vragen ga je tijdens de interactieve workshop op 26 november aan de slag. Onder begeleiding van Bianca van Felius van RUMR marketing werk je naar een basis van jouw online verhaal. Bereid je dus maar voor op een gezellige en vooral productieve avond! Jij komt toch zeker ook?

Over Bianca van Felius - RUMR Marketing

"Online ondernemen is voor veel MKB bedrijven een nieuw vak. Het is vreemd en alle technieken maken het niet gemakkelijker om inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Omdat ik graag mijn kennis wilde delen met deze bedrijven ben ik in 2017 voor mijzelf begonnen met mijn bedrijf RUMR Marketing. Doordat ik 11 jaar in loondienst als Online Marketeer heb gewerkt, ken ik alle ins- en outs en deze wilde ik graag delen met ondernemers. Transparantie, communicatie en kennisdeling zijn pijlers die ik enorm belangrijk vind en uitdraag in mijn dienstverlening."

Programma 26 november 2018

Als vaste netwerklocatie hebben wij wederom gekozen voor de Bistro de Stadshoeve in Stadshagen. Wij ontvangen jullie op 26 november graag bij de Bistro met een heerlijk kopje koffie / thee. Op maandag 26 november ziet ons programma er als volgt uit:

  • 19:15 - 19:30   Inloop SOP Bijeenkomst
  • 19:30 - 19:40   Welkom door SOP + Introductie Bianca van Felius
  • 19:40 - 21:00   "Online jouw verhaal vertellen" - Bianca van Felius
  • 21:00 - 22:00   Borrelen onder het genot van lekkere hapjes

De entree voor deze avond bedraagt zoals altijd € 7,50. Hiervoor krijg je een lekkere kop koffie/thee bij ontvangst en tijdens het netwerken lekkere hapjes. De drankjes tijdens het borrelen zijn voor eigen kosten. Jij bent toch zeker ook weer aanwezig tijdens onze netwerkavond? Meld je vandaag alvast aan zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen!