Vitaal Leven - Karin Conradie


Op 21 januari vindt de volgende SOP bijeenkomst plaats in Bistro de Stadshoeve. Het thema voor deze bijeenkomst is “Vitaal Leven”.
Als Vitaliteitscoach ben ik door het SOP bestuur gevraagd om deze avond iets te komen vertellen over vitaliteit.

Ik ga jullie meenemen in wat vitaliteit nou precies is, en waarom het zich onderscheid van termen als leefstijl en gezondheid. Daarnaast wil ik jullie natuurlijk graag tips meegeven waar je direct mee aan de slag kan om jouw persoonlijke doelen te behalen op het gebied van vitaliteit.


Ik ben daarom benieuwd of je op voorhand al vragen hebt die je graag beantwoord ziet. Of met welke tips jij graag naar huis zou willen gaan die avond. Of wat jij bijvoorbeeld nodig hebt om de volgende dag al een stap te zetten richting jouw doel.
Schroom niet om deze vragen alvast naar mij te mailen, dan beloof ik dat ik ze zeker ga beantwoorden! Heb je geen vragen, maar wel een mooi doel voor jezelf voor het nieuwe jaar? Ook deze mag je met me delen en wie weet kan ik je alvast op weg helpen.

Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Kijk dan alvast op mijn website www.vvcoaching.nl.

Tot de 21e januari!

Met vriendelijke groet,

Karin Conradie-Groothuis
Vitaliteitscoach
Vrij & Vitaal Coaching
contact@vvcoaching.nl
06-14333279


Programma 21 januari 2019

Als vaste netwerklocatie hebben wij wederom gekozen voor de Bistro de Stadshoeve in Stadshagen. Wij ontvangen jullie op 21 januari graag bij de Bistro met een heerlijk kopje koffie / thee. Op maandag 21 januari ziet ons programma er als volgt uit:

  • 19:15 - 19:30   Inloop SOP Bijeenkomst
  • 19:30 - 19:40   Welkom door SOP + Introductie Karin Conradie - Groothuis
  • 19:40 - 21:00   "Vitaal Leven" - Karin Conradie - Groothuis
  • 21:00 - 22:00   Borrelen onder het genot van lekkere hapjes

De entree voor deze avond bedraagt zoals altijd € 7,50. Hiervoor krijg je een lekkere kop koffie/thee bij ontvangst en tijdens het netwerken lekkere hapjes. De drankjes tijdens het borrelen zijn voor eigen kosten. Jij bent toch zeker ook weer aanwezig tijdens onze netwerkavond? Meld je vandaag alvast aan zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen!