Ontdek de kracht van je netwerk

 Ben jij een ondernemer in Stadshagen? Of zit jij eraan te denken om voor jezelf te starten? Maar weet je niet hoe je aan opdrachten moet komen? Is netwerken nog compleet nieuw voor jou? En wil je graag meer leren over de Kracht van je Netwerk en wil jij de mede-ondernemers in en uit Stadshagen leren kennen? Dan mag je de netwerkbijeenkomst van SOP Zwolle van 13 september 2018 niet missen. Geert Zomer zal aan de hand van een interessant spel laten zien waarom een goed netwerk zo belangrijk is, hoe je een goed netwerk krijgt en hoe je deze onderhoudt. Bereid je dus maar voor op een gezellige en vooral productieve avond! Jij komt toch zeker ook?
GEERT ZOMER - COMMUNICATIECOACH

Waarom is een goed netwerk zo belangrijk? Hoe krijg je zo’n netwerk? En hoe onderhoud je het?
Donderdagavond 13 september gaan we aan het werk rond dit soort vragen. Praktisch, speels en gevarieerd.

Toen ik in 2011 startte met mijn bedrijf had ik over veel ondernemerszaken nagedacht, maar niet over een netwerk. Binnen een paar maand was ik er achter dat ik niet zonder kon. Ik verstond mijn vak, maar niemand wist dat. Dat netwerken heb ik echt moeten leren. In het begin dacht ik dat visitekaartjes daar heel belangrijk bij waren. Later ontdekte ik dat interesse tonen veel belangrijker is. Tegenwoordig komt een groot deel van mijn opdrachten tot stand via mijn netwerk. Daar ben ik heel blij mee, want ik ben niet zo goed in andere vormen van acquisitie.

Ik kijk er naar uit om je 13 september te zien.

Programma 13 september 2018

Als vaste netwerklocatie hebben wij wederom gekozen voor de Bistro de Stadshoeve in Stadshagen. Wij ontvangen jullie op 13 september graag bij de Bistro met een heerlijk kopje koffie / thee. Op donderdag 13 september ziet ons programma er als volgt uit:

  • 19:15 - 19:30   Inloop SOP Bijeenkomst
  • 19:30 - 19:40   Welkom door SOP + Introductie Geert Zomer
  • 19:40 - 21:00   "Kracht van je netwerk" - Netwerkspel met Geert Zomer
  • 21:00 - 22:00   Borrelen onder het genot van lekkere hapjes

De entree voor deze avond bedraagt zoals altijd € 7,50. Hiervoor krijg je een lekkere kop koffie/thee bij ontvangst en tijdens het netwerken lekkere hapjes. De drankjes tijdens het borrelen zijn voor eigen kosten. Jij bent toch zeker ook weer aanwezig tijdens onze netwerkavond? Meld je vandaag alvast aan zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen!