Missie en Visie Stadshagen Ondernemers Platform (SOP Zwolle)

Het Stadshagen Ondernemers Platform (SOP Zwolle) brengt enthousiaste ondernemers (ZZP en MKB) die in Stadshagen wonen en/of werken samen middels inspirerende en laagdrempelige netwerkbijeenkomsten.

Verbinding tussen Ondernemers in en uit Stadshagen

SOP Zwolle wil alle ondernemers zowel (Z)ZP en MKB in en uit Stadshagen een gezicht geven. Zowel voor ondernemers uit Stadshagen als voor de inwoners van deze mooie wijk. 

SOP Zwolle is de verbindende factor tussen alle ondernemers in en uit Stadshagen. Van coaches tot fietsenmakers en van online ondernemer tot aan de bakker en alle andere ondernemers en (Z)ZP-ers in Stadshagen. 

SOP Zwolle is een platform waarin ondernemers kennis delen en waarin men aanspraak kan doen op elkaars expertise. Hierdoor kunnen ondernemers in Stadshagen elkaar versterken.

SOP Zwolle - De ondernemende en samenwerkende kracht van de wijk Stadshagen in Zwolle

SOP Zwolle zorgt dat ondernemers in Stadshagen samen komen en zij samen de ondernemende en samenwerkende kracht van de wijk worden. SOP Zwolle heeft daarnaast als doel Stadshagen op de kaart zetten als ondernemerswijk van Zwolle.

Ben jij ondernemer in Stadshagen en wil jij graag aansluiten bij SOP Zwolle? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wees gerust. Wij houden net als jou niet van SPAM, maar gebruiken je e-mail alleen om je op de hoogte te houden van de bijeenkomsten.