10 april 2018 - SOP Bijeenkomst

Op dinsdagavond 10 april 2018 komen alle ondernemers van Stadshagen samen bij Bistro de Stadshoeve. Het centrale thema van deze avond is: "Hoe presenteer je je bedrijf in Stadshagen?". NK Speechen 2017, Marije Wielenga zal een workshop presenteren geven, zodat de ondernemers uit Stadshagen zichzelf nóg beter kunnen presenteren! Jij komt toch ook op 10 april?

Behaal meer succes met je bedrijf door authentieke presentaties

Het succes van jouw bedrijf hangt vaak samen met hoe jij jezelf en jouw bedrijf presenteert. Toch is dit een onderwerp dat altijd veel teweeg brengt. Want jouw bedrijf presenteren voor een publiek... dat is niet iets waar de meeste ondernemers direct veel plezier aan beleven.

Misschien herken je het wel; je bent erg goed in je vak en je haalt energie uit je werk. Maar op een podium of voor een groep staan en hier over vertellen, dat is toch iets anders. Presenteren ligt voor veel ondernemers buiten hun comfortzone. Het SOP wil jou tijdens een inspirerende avond graag handvatten geven hoe jij je toch comfortabel gaat voelen tijdens het presenteren en wij hebben hiervoor een hele bijzondere en ervaren gastspreker geregeld.
 

NK Speechen, Marije Wielenga, geeft Ondernemers tips!

Op dinsdagavond 10 april verzorgt presentatie-expert en Nederlands Kampioen Speechen 2017, Marije Wielenga, een workshop speciaal voor de ondernemers in Stadshagen. Tijdens de workshop geeft Marije je handvatten om vanuit authenticiteit te presenteren over jouw bedrijf.

Daarnaast krijg je ook tips hoe je een bedrijfspresentatie inkleedt en krijg je antwoorden op vragen zoals; Hoe zet je jezelf én je bedrijf goed neer? Wat is een gemakkelijke structuur om aan te houden voor je bedrijfspresentatie?
  

Ondernemers aan het woord

Na een aantal tips & tricks van Marije zullen Bloemstylist Thijs Harmens, Stéphanie van Dongen van Enjoy my Company én Margriet Smit van Puur Trouwen hun bedrijf presenteren. Marije zal aan de hand van hun presentaties aanvullende tips & tricks. Een leerzame manier om de theorie en praktijk aan elkaar te verbinden.
 

Mis de SOP meeting van 10 april niet!

Wil jij dus ook voortaan met meer plezier én gemak over jouw bedrijf vertellen voor een (groot) publiek? Dan mag je de SOP bijeenkomst van 10 april a.s. absoluut niet missen!

De SOP Bijeenkomst wordt wederom georganiseerd bij Park de Stadshoeve en start om 19:30 uur. De entree voor deze inspirerende avond bedraagt € 7,50. Je krijgt hiervoor waardevolle tips om jezelf te leren presenteren, bij aanvang een heerlijke kop thee of koffie en tijdens de netwerkavond 3 heerlijke warme & koude hapjes.

Locatie & Entreeprijs

De SOP Bijeenkomst wordt wederom georganiseerd bij Bistro de Stadshoeve. Voor deze inspirerende avond vragen wij een entree van € 7,50 per persoon. Je krijgt hiervoor waardevolle tips om jezelf te leren presenteren, bij aanvang een heerlijke kop koffie of thee en tijdens de netwerkavond drie heerlijke warme en koude hapjes. De drankjes tijdens de netwerkavond zijn niet inbegrepen.

Aanvang: 19:30 uur
Eindtijd: 22:00 uur