Stadshagen Ondernemers Platform

maak de verbinding

Het Stadshagen Ondernemers Platform is een vrijwillig initiatief van een vijftal (Z)ZP-ers met als doel ondernemers in en uit Stadshagen aan elkaar te verbinden door inspirerende en laagdrempelige netwerkbijeenkomsten.
Het SOP laat ondernemers samenwerken en kennismaken zodat ze elkaar kunnen versterken. Het waardevolle SOP netwerk zorgt dat de ondernemers in de nieuwe en inspirerende wijk Stadshagen in Zwolle sneller, beter en efficiƫnter hun bedrijfsdoelstellingen kunnen halen.

Verbinding tussen Ondernemers in en uit Stadshagen
SOP Zwolle wil alle ondernemers zowel (Z)ZP en MKB in en uit Stadshagen een gezicht geven. Zowel voor ondernemers uit Stadshagen als voor de inwoners van deze mooie wijk.

SOP Zwolle is de verbindende factor tussen alle ondernemers in en uit Stadshagen. Van coaches tot fietsenmakers en van online ondernemer tot aan de bakker en alle andere ondernemers en (Z)ZP-ers in Stadshagen.

SOP Zwolle is een platform waarin ondernemers kennis delen en waarin men aanspraak kan doen op elkaars expertise. Hierdoor kunnen ondernemers in Stadshagen elkaar versterken.

SOP Zwolle – De ondernemende en samenwerkende kracht van de wijk Stadshagen in Zwolle
SOP Zwolle zorgt dat ondernemers in Stadshagen samen komen en zij samen de ondernemende en samenwerkende kracht van de wijk worden. SOP Zwolle heeft daarnaast als doel Stadshagen op de kaart zetten als ondernemerswijk van Zwolle.

Ben jij ondernemer in Stadshagen en wil jij graag aansluiten bij SOP Zwolle? Kom dan naar de SOP bijeenkomsten op onderstaande data.

Agenda SOP bijeenkomsten 2019
Wij hebben voor 2019 onderstaande data vastgesteld voor de bijeenkomsten van SOP Zwolle. Alle bijeenkomsten worden gehouden bij Bistro de Stadshoeve aan de Oude Wetering 13 in Zwolle.

Zet de volgende data alvast in je agenda en mis geen ondernemende avonden met ondernemers in en uit Stadshagen!

Dinsdagavond 9 april
Woensdagavond 5 juni
Donderdagavond 12 september
Woensdag 27 november

Meer info? Stuur een email aan sopzwolle@gmail.com